2017. febr. 04. – hir6.hu: Békési TOP 100: élen a Linamar, a Gallicoop és a Guardian

Bemutatták a Békés megye TOP 100-as vállalatairól szóló kiadványt pénteken Békéscsabán, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó fórumán. Az első három helyen a békéscsabai Linamar Hungary Zrt., a szarvasi Gallicoop Zrt., valamint a Guardian Orosháza Kft. áll.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. márc. 10. – behir.hu: Laminált üveggyártó sorral bővült az orosházi Guardian

A laminált üvegtermékek iránt növekvő európai kereslet kielégítésére a Guardian Glass új, laminált üveggyártó sorral bővíti orosházi üveggyárát. Az üzemben hagyományos és bevonatos laminált üvegek mellett speciális termékek, így a többi között hangszigetelő, vastag és színes laminált üvegek is készülnek majd – tudatta közleményében a cég.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. ápr. 1. – BOOM magazin: A csúcson hagyta abba

Vége! Most már tényleg lezárult Sápi Lajos életének legmeghatározóbb szakasza. A Guardian Industries Corporation európai működéséért felelős alelnöke a napokban eladta volt cégének a korábban kapott részvényeit. Ezzel a nyugdíjba vonulás utáni minden hivatalos kapocs megszakadt. A baráti szálak azonban megmaradtak.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. ápr. 19. – Aluframe: Guardian üveg konfigurátor telepítése és használata

Nagy segítség az ügyfél preferenciák megfejtésében a Guardian üvegkonfigurátora. A nagy szelektivitás, a fény jelentős beengedése mellett alacsony naphő átengedést kíván meg, azonban a 2rtg-ű vagy 3rtg-ű üvegezéssel sokszor nehezen boldogulunk, hogy a legjobbat adhassuk. Ebben ad segítséget ez a program, amely az általánosságban elterjedt üvegtípusokat a Guardian kínálatából kínálva, lehetőséget ad több alternatíva kipróbálására.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. ápr. 25. – Szilikátipari Tudományos Egyesület szte.org.hu: Üvegipari Szakmai Konferencia – 2017.04.25.

Az SZTE Üvegszakosztálya 2017. évi tavaszi szakmai konferenciáját április 25-én Orosházán a Guardian magyarországi gyáránál tartotta, mely a hazai síküveg gyártás bázisa. A tartalmas programot és a szívélyes vendéglátást, melyben a gyár részesítette a csoportot, ezúton is szeretnénk megköszönni a Guardian Orosháza Kft. vezetőinek és valamennyi munkatársának.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. ápr. 16.– Oroscafe: Guardian: bővül az orosházi gyár

Új, laminált üveggyártó sorral bővül a Guardian Glass orosházi gyára. A cég vezetése az ilyen típusú üvegtermékek iránti keresletnövekedésre reagált a lépéssel, egyben az itteni tükörgyártás megszüntetése mellett döntött.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. szept. 07 – Világgazdaság: Lengyelországban építkezik a Guardian

A Guardian Industries egy második sík- és bevonatos üveggyár megépítéséről határozott a lengyelországi Czestochowa városában. A vállalatnak ez lesz a tizenkettedik egysége Európában. Mindezt a vállalat abból a célból tette, hogy egész Európában megfeleljen a síküveg, bevonatos üveg és a feldolgozott üvegtermékek iránt növekedett keresletnek.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. szept. 09. –Oroscafe: Új üveggyárat épít a Guardian Glass

A Guardian Industries egy második sík- és bevonatos üveggyár megépítéséről határozott a lengyelországi Czestochowa városában azon célból, hogy egész Európában megfeleljen a síküveg, bevonatos üveg és feldolgozott üvegtermékek iránt megnövekedett keresletnek. A cégóriásnak, amely a magyarországi Orosházán is üzemeltet üveggyárat, ez lesz a tizenkettedik egysége Európában.

Tovább a teljes cikkre →


 

2017. nov. 13. – Épitészfórum: Láthatatlan tükörjáték és a Guardian Glass

Elindította ”A láthatatlan üveg” című kampányát a Guardian Glass. Humoros és kreatív akciójával arra a számtalan lehetőségre hívja fel az építészek figyelmét, melyet a Guardian Clarity  tükröződésmentes üveg nyújtat.

Tovább a teljes cikkre →

Pin It on Pinterest

Share This