2018. febr. 2. – Békés Megyei Hírlap: A tíz legnagyobb orosházi cégnek mondtak köszönetet

A város legnagyobb iparűzési adóbefizető vállalkozásainak képviselőit köszöntötte pénteken az orosházi városvezetés. Kölcsönösen tájékoztatták egymást a gazdasági kilátásokról.

Tovább a teljes cikkre →


 

2018. szept. 24. – Octogon: Az üveg teljesítőképessége és az esztétikum

Különböző épületeknél az esztétikum, a teljesítőképesség és a funkció tekintetében eltérőek az elvárások. Kevés építőanyag van, amely olyan nagy hatással lenne erre a három területre, mint az üveg.

Tovább a teljes cikkre →


 

2018. szept. 25. – oroscafe: A lakosságért gyakorlatoztak a Guardianben

Nagy mennyiségű cseppfolyós butángáz ömlött ki egy vagonból, az ebből kialakuló gázfelhő pedig elindult a város felé. A vészhelyzet elhárítását gyakorolták a Guardian Orosháza Kft üveggyárában szeptember 25-én.

Tovább a teljes cikkre →


 

2018. nov. 06. – Építészfórum: 900 arany üvegtábla a francia borközponton

Bordeaux-ban található az a lenyűgöző építészeti látványosságnak számító borközpont, melynek kialakításához kilencszáz aranyszínű Guardian üvegtáblát használtak fel a tervezők. A La Cité du Vin épületben a borok iránt érdeklődők állandó kiállítások, tárlatvezetések és látványos multimédia bemutatók keretében ismerhetik meg a bor történetét és civilizációra gyakorolt hatását. Az 55 méter magas torony tetején található kilátóból a város és a környező szőlőskertek körpanorámája tárul a látogatók szeme elé.

Tovább a teljes cikkre →


 

2018. nov. 17. – Octogon: A szürke szín levetkőzte a komor hangulat bélyegét

A szürke szín már sok arcát megmutatta: manapság irodák, lakóházak és középületek gyakorta pompáznak az elegáns szürkében legváltozatosabb árnyalataiban. A szürke szín tehát már régen levetkőzte a komor hangulat bélyegét. Ezért a Guardian Glass egy új, semleges megjelenésű, dupla ezüstréteggel ellátott napvédő üveget mutatott be, mely jól illeszkedik a mai, ablakokra és üveghomlokzatokra jellemző építészeti tendenciákhoz.

Tovább a teljes cikkre →

Pin It on Pinterest

Share This