2019. máj. 07. – Orgio: Négymilliárd forintos beruházást avattak Orosházán

Az amerikai érdekeltségű Guardian Glass orosházi gyárában új lamináltüveg-gyártó üzemet adott át Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A miniszter a 4,1 milliárd forintba kerülő beruházás átadása előtt elmondta, hogy az Egyesült Államok a második legnagyobb befektető Magyarországon, és a második legfontosabb kereskedelmi partnere Magyarországnak az Európai Unión kívül.

Tovább a teljes cikkre →


 

2019. máj. 07.– hipa.hu: Új gyártósorral bővült a Guardian Glass orosházi síküveggyára – Videóriport

Elindult a termelés a Guardian Glass orosházi üzemének új laminált üveggyártó során. Az amerikai egyesült államokbeli vállalat 4,1 milliárd forint értékű fejlesztésével tovább szélesíti Magyarországon előállított termékei körét.

Tovább a teljes cikkre →


 

2019. máj. 07. – Beol: Szijjártó Péter átadta az orosházi Guardian új gyártósorát.

Felavatták kedden a Guardian Orosháza Kft. új gyártósorát Szijjártó Péter külügyminiszter, neves üvegipari szakemberek, a társaság európai vezetői és a külföldi diplomaták jelenlétében. A Guardian Glass azért döntött a laminált (ragasztott) üveg gyártósor beruházása mellett, mert a laminált üvegtermékek iránt egyre jelentősebb kereslet mutatkozik Európában. A legmodernebb technológiával működő gyártósoron a hagyományos és bevonatos laminált üvegek gyártásán kívül speciális termékek, többek között hangszigetelő-, vastag-, bevonatos- és színes laminált üvegek előállítására is van lehetőség.

Tovább a teljes cikkre →


 

2019. máj. 07. – Behir: Szijjártó Péter átadta az orosházi Guardian új gyártósorát

Az amerikai érdekeltségű Guardian Glass orosházi gyárában új lamináltüveg-gyártó üzemet adott át kedden a külgazdasági és külügyminiszter.

Tovább a teljes cikkre →


 

2019. máj. 08. – Oroscafe: Új laminált üveggyártó üzemet adott át a Guardianben Szijjártó Péter

A legújabb gyártósoron a hagyományos és bevonatos laminált üvegek gyártásán túl egyéb speciális termékek előállítására is lehetőség van. Az új beruházás igénypótlónak bizonyul a laminált (ragasztott) üvegek iránt megnövekedett kereslet miatt. A keddi ünnepélyes átadón Szijjártó Péter beszélt többek között a világgazdaság, a magyar gazdaság és Magyarország helyzetéről, valamint további fejlesztéseket is vázolt.

Tovább a teljes cikkre →


 

2019. máj. 18. – Oroscafe: Szijjártó Péter átadta az orosházi Guardian új gyártósorát

A megújuló Szentes és Orosháza közötti útszakaszról, a duális képzés megerősítéséről, és az európai parlamenti választások fontosságáról is beszélt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter orosházi látogatása alkalmával.

Tovább a teljes cikkre →


 

2019. okt. 07. – Magyar Építéstechnika: Év háza 2019: pécsi kis társasház és piac

Október 4-én, idén első alkalommal gálarendezvényen vehette át családi ház és lakóépületek kategóriában Karlovecz Zoltán, építész az Év háza díjat a Pécsre tervezett háromlakásos lakóházáért, középület kategóriában pedig Járomi Irén és Kiss Gyula építészpáros munkája,a nagykőrösi városi piac csarnoképülete bizonyult a szakmai zsűri véleménye szerint a legjobbnak. A két fődíj mellett hat különdíj is gazdára talált. Az Guardian Orosháza Kft. különdíját Németh Árpád András, a cég építész-tanácsadója adta át Kasuba Jánosnak, a Debrecenbe tervezett Görögkatolikus Érseki Hivatal terveiért.

Tovább a teljes cikkre →

Pin It on Pinterest

Share This