A Merck folyadékkristályos ablakokkal foglalkozó üzletága és a Guardian Glass bejelentette, hogy stratégiai partnerséget köt egymással.

A Merck, mint vezető tudományos és technológiai vállalat június elején jelentette be, hogy stratégiai megállapodást kötött a Guardian Glass-al, hogy együtt értékesítsék az eyrise® márkanevű dinamikus folyadékkristályos ablakokat. A partnerséggel a Merck célja, hogy bővítse a folyadékkristályos ablakok üzletágának ügyfélkörét azzal, hogy új disztribúciós csatornákat használ.

„Ez a partnerség lehetővé teszi számunkra, hogy teljes körű megoldást kínáljunk a szerkezeti homlokzatok számára” – mondta Guus Boekhoudt, a Guardian Glass Európa, Oroszország és az APAC alelnöke és ügyvezető igazgatója. Az eyrise® kiegészíti a nagyteljesítményű bevonatos üvegtermékek széles skáláját olyan innovatív funkciókkal, mint a dinamikus napelemes vezérlés. Ennek pedig sokféle szín-, forma- és méretváltozatai vannak. Ez a stratégiai kiegészítés, kombinálva a kereskedelmi projektekkel kapcsolatos szakértelmünkkel, lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink számára személyre szabott megoldásokat kínáljunk.

„Az első befejezett sikeres eyrise® projekt bizonyította folyadékkristály-technológiánk alkalmazásának lehetőségét az innovatív építészetben” – mondta Michael Heckmeler, a Merck Performance Materials Display Solutions üzletágának vezetője. “Célunk most az, hogy kibővítsük az eyrise® termékeink elérhetőségét új piacokon és régiókon. Erre a Guardian Glass-al folytatott partnerség révén lehetőségünk is lesz.”

Folyékony kristály használata dinamikus üveghez a modern építészetben

Az eyrise® páratlan egyensúlyt kínál a modern építészet esztétikája és funkcionális igényei között.

Az eyrise® dinamikus folyadékkristályos ablakok az azonnali árnyékolás kényelmét biztosítják, és csökkentik a napfény tükröződését anélkül, hogy „elvesztenénk” a természetes napfényt. A privátablak-változat azonnali átváltást kínál átlátszóról áttetszőre, amely megteremti a privát szféra érzésének lehetőségét.

A Merck 2020-ban sikeresen befejezte két építészeti világítótorony-projekt üzembe helyezési fázisát. Az egyik a németországi lipcsei Klrow darugyártóval történt, a másik az FC Group ellenőrző és tervező társaságával, a németországi Karlsruhe-ban. A Merck Veldhovenben található gyártóüzemének felépítése tavaly befejeződött egy új lamináló egység beépítésével, amely tovább optimalizálja a termelési hozamot.

Pin It on Pinterest

Share This