Állásajánlatok

Teljes munkaidős állások ikonSzellemi munkakörök

Részmunkaidős állások ikonFizikai munkakörök

Raktári operátor

Raktári operátor

A raktári operátor munkakör célja a üvegrakatok mozgatása a raktár teljes területén a megfelelő anyagmozgatógépekkel a termelés zavartalan működésének és a kiszállítások biztosítának érdekében.

bővebben
Karbantartó operátor

Karbantartó operátor

ÁLLÁSLEHETŐSÉG – A karbantartó művezető utasításai alapján ellátja a gyár karbantartási feladatait , ellenőrzi a termelő- és kiszolgáló berendezések műszaki állapotát, meghibásodás esetén elvégzi a szükséges javításokat.

bővebben
Üveggyártó operátor

Üveggyártó operátor

Az üveggyártó operátor munkakör alapvető célja alap- és feldolgozott üvegtáblák gyártása a vállalati irányelvek alapján, a biztonsági, törvényi, gyártás technológiai előírások és vezetői utasítások betartásával, a vevői igényeknek megfelelő minőségben és mennyiségben.

bővebben

gyakornoki lehetőségek ikonGyakornoki lehetőségek

Gyakornoki programok

Gyakornoki programok

Ha tényleg gyakorlatra van szükséged! Akár gyakornoki, akár kötelező szakmai gyakorlati helyet keresel a Guardian biztos és jó választás.

bővebben
Gyárlátogatás

Gyárlátogatás

A gyárlátogatást a Guardian Orosháza Kft. – előzetes időpont egyeztetést követően – ingyen biztosítja minden csoport számára.

bővebben
Diplomamunka, szakdolgozatírás

Diplomamunka, szakdolgozatírás

Ha eleged van az unalmas szakdolgozati témákból, ha szeretnél valós ipari, technológiai vagy gyártási problémával foglalkozni, akkor nézd meg a lehetőségeket!

bővebben

 

Ha a fenti lehetőségek között jelenleg nem talált megfelelőt jelentkezzen hozzánk önéletrajzával, így a jelzett érdeklődési területnek megfelelő álláslehetőség esetén automatikus tájékoztatást adhatunk.

Pin It on Pinterest