A SunGuard® eXtraSelective termékcsalád új SunGuard SNX 70 háromszoros ezüstbevonatú üvege a napfénnyel szemben is remekel, hiszen közel 70%-os fényáteresztő képességgel büszkélkedhet.

A Guardian vállalat a 2021-es év végét, egy új termék bemutatásával zárta. A SunGuard eXtraSelective termékcsalád bővült egy újabb taggal, amely a Guardian SunGuard SNX 70 megnevezést kapta. A megszokottakhoz hasonlóan, a Guardian legújabb üvege is egy igen elegáns megjelenésű termék lett!

A fent említett tulajdonságain kívül a SunGuard SNX 70 üveg lehetőséget kínál az építészeknek arra, hogy több természetes fény alkalmazásával tervezhessenek épületeket, illetve az energiahatékonyságra és az épületet használó emberek kényelmére is kiemelt figyelmet fordíthassanak az esztétika mellett. (Különösen hatékony a Guardian UltraClear® alappal kombinálva. Ebben az esetben SunGuard SNX 70 Ultra néven kapható, illetve lágyított és hőkezelhető változatban is elérhető.)

A Guardian legújabb üvege tükröződés szempontjából is igen természetes hatást kelt.

A Guardian legújabb üvege tükröződés szempontjából is igen természetes hatást kelt.

Finom fényvisszaverődése eleganciát és kifinomultságot eredményez. Az üveg kiváló átlátszósága azt is jelenti, hogy belülről és kívülről is egyaránt valósághűbbek a színek. Megjelenése egységes és letisztult, emiatt remekül mutat eltérően megtervezett alakzatok esetében, illetve különböző betekintési szögekben is. Mindezek mellett magas hőszigeteléssel is rendelkezik. Így összességében elmondható, hogy ismét egy sokoldalú üveget alkotott meg a Guardian!

A SunGuard SNX 70 fényáteresztő képességének köszönhetően, a megfelelő mennyiségű természetes fény beengedésével nagyban hozzájárul az emberek jó közérzetéhez, segíti a figyelem összpontosítását egy hivatalban vagy egy iskolában, valamint a gyógyulási folyamatot is elősegítheti, amennyiben egészségügyi intézményben használják fel. Ha a környezetvédelmi tanúsítvány megszerzése fontos cél, abban is segíthet a Guardian legújabb üvege! Ugyanis, a Guardian SNX 70, a Cradle to Cradle Certified® független értékelése szerint, bronz minősítést kapott. Továbbá az európai és az oroszországi termékválasztékban lévő SNX 70 úgynevezett EPD-vel, azaz Environmental Product Declaration-nel is rendelkezik, ami egy környezetvédelmi terméknyilatkozat takar.

Korábban az építészek úgy érezték, meg kell alkudniuk és az esztétika rovására lehet csak megfelelő fényáteresztéssel rendelkező üveget alkalmazni. A Guardian legújabb üvege – a Guardian SunGuard SNX 70 – elhozta annak a lehetőségét, hogy a 13%-os külső fényvisszaveréssel rendelkező üveg remekül mutasson az épületeken, ugyanakkor a természetes fényáteresztés és a napvédelem is a kívánalmaknak és a modern elvárásoknak megfelelően történjen, működjön.

Bátran mondhatjuk, hogy a Guardian legújabb üvege az esztétikum és az egészség közötti tökéletes egyensúly megteremtésére is alkalmas.

Pin It on Pinterest

Share This