Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian legnagyobb divíziója és egyike a világ legjelentősebb síküveg, hozzáadott értékű feldolgozott üveg és késztermék gyártóinak.
Rólunk

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üveg felületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket.

A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudományos és Technológiai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges™.

 

8 Irányelv ∞ Lehetőség

Ezek az irányelvek azonosítanak minket mint szervezetet. Közös felelősségünk, hogy mindig szem előtt tartsuk őket. Ezek elengedhetetlenek a kölcsönösen előnyös, előremutató folyamatok létrehozásához.

TISZTESSÉG

Legyen bátorságod mindig tisztességesen cselekedni.

GONDOSKODÁS ÉS MEGFELELÉS

Mindig legyél tekintettel mások jogaira! A biztonság legyen a legfontosabb. Legyél felelős a környezetért, és tartsd be az összes szabályt és előírást! Állj meg, gondolkozz és kérdezz!

PRINCIPLED ENTREPRENEURSHIP™ ELVEKRE ÉPÜLŐ VÁLLALKOZÁS

Tartsd mindig szem előtt a kölcsönös előnyöket! Teremts kiemelkedő értékeket a vevőink és a társadalom részére, és ezáltal a vállalatunk számára is! Tegyél meg mindent, hogy vevőink, munkatársaink, beszállítóink, helyi közösségeink és más fontos együttműködőink a Koch csoportot válasszák partnerként!

ÁTALAKULÁS

Változtass magadon és változtass a szervezeten! Keresd, fejleszd és használd azt a jövőképet, stratégiát, módszert és terméket, amely segítségével a lehető legnagyobb értéket hozhatjuk létre!

TUDÁS

Szerezd meg a legjobb tudást, ami lehetővé teszi, hogy növeld a teljesítményedet! Keresd a lehetőségét, hogy megoszd a tudásodat! Folyamatosan kérj és tisztelettel kezdeményezz kihívásokat!

ALÁZAT

Legyél alázatos, őszinte, és kezeld a helyzeteket a valóságnak megfelelően! Értékeld magad erősségeid, korlátaid és eredményeid alapján! Kérd számon magadon és másokon ezeket az elveket!

TISZTELET

Bánj mindenkivel tisztességesen, méltósággal, tisztelettel és együttérzően! Fogadd el a különböző nézőpontokat, tapasztalatokat, képességeket, tudást és készségeket a sokszínűség előnyének kihasználása érdekében!

ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Tanulj élethosszig, és valósítsd meg a benned rejlő lehetőségeket! Haladj az önmegvalósítás felé, ezáltal egyre jobban tudod majd kezelni a helyzeteket, szembenézni az ismeretlennel, kreatívan megoldani a problémákat, és másokat segíteni a siker felé!

Termékismertetés

Legmeghatározóbb termékeink

Guardian Clarity - a láthatatlan üveg. Mintha ott sem lenne.

Guardian Clarity

Az egyik legmeghatározóbb termékünk a Guardian Clarity tükröződésmentes üveg építőipari alkalmazásokhoz. Ennek a termékünknek kisebb fényvisszaverődése van, ezáltal több fény juthat be a belső térbe. A Guardian Clarity szemet gyönyörködtető tulajdonságokkal ruházza fel a prémium kategóriás homlokzati megoldásokat, ahol további előnyt jelenthet a lenyűgöző látvány. Röviden, a Guardian Clarity bárhol képes kitűnni a környezetéből – és az épületet is kiemeli a város látképéből. ⇒ Többet szeretnék tudni!

A Guardian ClimaGuard Premium2 üvegünket sokan a hőszigetelt üvegek következő generációjaként emlegetik.

Guardian ClimaGuard Premium

A Guardian ClimaGuard Premium2 üvegünket sokan a hőszigetelt üvegek következő generációjaként emlegetik. Ennek az üvegnek a használatával energiatakarékos tereket teremthetünk, hiszen kialakítása miatt az üveg több természetes nappali fényt enged be a hőszigetelés hatékonyságának romlása nélkül, így kevesebb mesterséges világítás használata szükséges. Előszeretettel alkalmazzák energiatakarékos és passzív lakóházak építésénél. ⇒ Többet szeretnék tudni!

A hűtött helyiségek ellenségei lehetnek a nagy ablakfelületek, amelyeken keresztül a napsugárzás könnyen felmelegíti a hűs levegőt. A Guardian Climaguard Solar üvegtípus használatával ezt a problémát elfelejthetjük.

Guardian Climaguard Solar

A téli hőszigetelés legfontosabb tényezője a hő belső térben tartása. De nem szabad elfeledkezni a nyári hőszigetelésről sem, amikor a légkondicionálás által teremtett hűvösebb levegőt szeretnénk a lehető leghatékonyabban épületen belül tartani. Hűtött helyiségek ellensége a nagy ablakfelület, amin keresztül a napsugárzás könnyen felmelegítheti a hűs levegőt. A Guardian Climaguard Solar üvegtípus használatával ez a probléma elfelejthető. Az ezzel a technológiával fejlesztett síküveg magas fényáteresztő hatású, de kiváló szigetelő. ⇒ Többet szeretnék tudni!

Az építészek és tervezők által nagyra becsült Guardian ExtraClear float üveg legszembetűnőbb tulajdonsága a színében rejlik.

Guardian ExtraClear

Az építészek és tervezők által nagyra becsült Guardian ExtraClear float üveg legszembetűnőbb tulajdonsága a színében rejlik. Az átlagos float üvegek ismertetőjegye a zöldes színvilág, amelyet akkor láthatunk, ha az üveglap élébe nézünk vagy, ha túl sok üveg van egymáson. Ezzel szemben az ExtraClear float üveg víztiszta, mert ötször kevesebb, zöldes színért felelő, vas található benne. Kiemelkedően magas fényáteresztéssel, rendkívül semleges színhatással rendelkezik. Nem csoda, hogy népszerű az építőiparban dolgozó szakemberek körében.

A Guardian LamiGlass Acoustic speciálisan fejlesztett közbenső rétegének köszönhetően hangszigetelő hatású.

 

Guardian LamiGlass Acoustic

A mai városi környezetben igencsak zavaró tényező a zaj, ami akár egészségünkre, életvitelünkre és teljesítőképességünkre is ártalmas lehet. Erre a problémára nyújt megoldást a Guardian LamiGlass Acoustic. Speciálisan fejlesztett közbenső rétegének köszönhetően hangszigetelő hatású, ezért alkalmazzák bármilyen városi épületnél a polgári lakástól kezdve a repülőtereken és a hoteleken át az iskolákig.

A Guardian Dielectric Mirror tökéletes lakberendezési tárggyá is válhat egy innovatív megoldásokat alkalmazó enteriőr dizájnban.

Guardian Dielectric Mirror

A Guardian Dielectric Mirror tökéletes lakberendezési tárggyá válhat egy innovatív megoldásokat alkalmazó enteriőr dizájnban. Ez tulajdonképpen egy dielektromos réteggel fedett üvegtükör, amely amellett, hogy alapállapotban tükörként funkcionál, bekapcsolva akár képernyő is lehet. Különleges kialakítása miatt használatával teret spórolhatunk vagy választhatjuk csupán a forradalmian új és lehengerlően stílusos funkciói miatt is. A Guardian Dielectric Mirror remek kiegészítője lehet a modern, kortárs tervezésű otthonoknak.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest