Coater Process Engineer

GUARDIAN OROSHÁZA

Guardian Orosháza Kft. állások - Coater Process Engineer

Coater Process Engineer​

 

GUARDIAN OROSHÁZA

Guardian Orosháza Kft. állások - Coater Process Engineer

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üveg felületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudományos és Technológiai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges™.

A munkakör általános célja

Ensuring and developing the technological conditions of production, as well as monitoring the condition of the machines and equipment of the coating line, and developing them.

Főbb feladatok, munkák:

 • Implementation of security development tasks
 • Checks the smooth output of production processes 
 • Participates in the measurement and analysis of everyday production parameters
 • Participates in the investigation of the cause of the error(s) in the event of a problem, as well as inspects, monitors the repair processes and, in some cases, provides technical assistance in resolving the problems
 • Performs the set-up tasks of machines, devices and equipment, as well as the related documentation administration tasks
 • Monitors the depletion of certain raw materials stored in the warehouse and, if necessary, processes orders
 • Prepares work instructions and project documents 
 • Actively participates in discussions and audits of the area 
 • Responsible for carrying out and inspecting the manufacturing process to specification
 • Responsible for verifying, documenting and transmitting the authenticity of the information and data it collects.
 • Responsible for forwarding the information to the supervisor, assuming that this piece of information is needed to make management decisions that affects the Company.
 • Responsible for compliance with applicable laws and regulations in the own area, as well as ISO and other internal regulations. 

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Higher technical (mechanical engineering, electrical engineering, natural sciences) degree
 • 1 year of professional experience
 • Fluency in English
 • IT knowledge/programming skills

Mit ajánlunk?

A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrier lehetőségeket kínál. A nemzetközi munkakörnyezetünkben lehetőséged lesz használni és fejleszteni idegen nyelvi ismereteidet. Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet éred el.

Munkavégzés helye:

Orosháza 5900, Csorvási utca 31.

További
szellemi munkakörök

Float Hot End Process Engineer

As a Float Process Engineer, you will ensure continuous production by controlling raw materials; ensuring and maintaining the safe operation of the hot side (mixing housing, furnace, flue gas cleaning system, tin bath, cooling belt).

Gyártástámogató mérnök

Részt vesz a mindennapi gyártási paraméter mérésében, méréselemzésében. Probléma esetén részt vállal a hiba/hibák okainak feltárásában, továbbá ellenőrzi, nyomon követi a javítási folyamatokat …

Floatsori technológus

Floatsori technológusként a munkakör célja a folyamatos termelés biztosítása az alapanyagok ellenőrzésével. A melegoldal (keverőház, kemence, füstgáztisztító rendszer, ónfürdő, hűtőszalag) biztonságos üzemmenetének biztosítása és fenntartása.

Mit mondanak munkatársaink?

Sokrétű tudásra lehet szert tenni, sok új feladatot kaphat az ember. A könnyű és nehézgépek megismerése és használatuk elsajátítása is lehetséges. Itt biztos az anyagi háttér, fiatal szakképzett gárda van és jó a munkamorál.

Jó a munkamorál, jó a csapat és kiszámíthatóság, illetve stabilitás jellemzi a céget. Biztos a fizetés, és ha valaki lelkiismeretesen dolgozik egyre jobban értékelik a munkáját.

A Guardian egy innovatív cég, ahol adott a folyamatos fejlődés lehetősége és sok kihívással lehet találkozni, versenyképes bérezés mellett. Az üveggyártás pedig egy különleges dolog.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest

Share This