Diplomamunka, szakdolgozatírás

GUARDIAN OROSHÁZA

Diplomamunka, szakdolgozatírás

 

GUARDIAN OROSHÁZA

A Guardian Glass a Guardian legnagyobb divíziója és egyike a világ legjelentősebb síküveg, hozzáadott értékű feldolgozott üveg és késztermék gyártóinak. Szerte a világon 25 síküveg gyárunkban a Guardian Glass kiváló teljesítményű építészeti, lakossági, belsőépítészeti, közlekedésben használt és technikai üveget gyárt.

Szakdolgozatírás, diplomamunka előtt állsz?

 

Elkötelezettek vagyunk a fiatalok szakmai támogatásában, mert ők jelenthetik jövőbeni sikereink alapját. Ezért gyakornoki programunk keretén belül tökéletes szakdolgozati témát is találhatsz. Számunkra nagyon fontos, hogy szakdolgozatod konzulense egy tapasztalt és elegendő figyelemmel, idővel rendelkező munkatársunk legyen. Ezért, ha nem nálunk töltöd a szakmai gyakorlatodat, csak abban az esetben tudjuk felajánlani a szakdolgozati konzultációt, ha találtunk egy Neked és vállalatunknak is megfelelő projektet, illetve mentort. Így lesz sikeres a diplomamunka is.

Ha eleged van az unalmas szakdolgozati témákból, ha szeretnél valós ipari, technológiai  vagy gyártási problémával foglalkozni, akkor küldj nekünk egy önéletrajzot és egy elméleti- és gyakorlati vonatkozású, vállalatunk működési területével releváns, rövid feladatleírást és jelentkezést! Kérjük, nevezd meg a pályázati anyagban a választott témát, illetve hogy mely időtartamban szeretnéd írni a szakdolgozatot és mi meg fogjuk vizsgálni, hogy az megvalósítható-e valamelyik szakmai területünkön.

A szakdolgozatok készítői minden esetben szóbeli beszámolót tartanak elkészült dolgozatukról az érintett szakterület szakértői, illetve vezetői részére. A szakdolgozatot elektronikus formában is le kell adni hozzánk, illetve a szakdolgozat írója köteles alkotását titkosíttatni.

Pin It on Pinterest

Share This