Felhasználási feltételek

A Guardian Glass használati feltételei

Üdvözöljük oldalunkon! Arra kérjük, hogy olvassa át használati feltételeinket, amely egy kötelező érvényű licencszerződés, amely biztosítja a webhely használatát (“Megállapodás”). Ha ezen a webhelyen marad, vagy később visszatér, beleegyezik abba, hogy megköti ezt a megállapodást, cserébe az általunk ezen a weboldalon nyújtott ingyenes tartalomhoz való hozzáférésért. Ha nem akarja, hogy ezt a megállapodást kötelezővé váljon, akkor miután elolvasta, kérjük, hagyja el az oldalt.

Felelős magatartás – Ön vállalja, hogy felelősségteljesen jár el ezen a webhelyen, és tisztelettel bánik a többi látogatóval.

Korlátozott licenc / Szerzői jogi és szellemi tulajdonjogi korlátozások. A nyilvános anyagok kivételével a webhely tartalmát szellemi tulajdonról szóló törvények védik, ideértve az Egyesült Államok szerzői jogi törvényeit is. Ezáltal nem kizárólagos engedélyt kap az anyag ezen a weboldalon történő felhasználására (“Tartalom”), miközben kapcsolódik ehhez a webhelyhez (beleértve, ha rendelkezésre áll, az egyes történetek e-mailben történő továbbítását közvetlenül a webhelyről származó barátoknak). Korlátozott engedéllyel rendelkezik a weboldalon közzétett tartalom másolatainak kinyomtatására is, de csak személyes használatra. Minden más jog fenntartva.

Az anyagot ezen a weboldalon nem másolhatja elektronikusan, adaptálja, terjesztheti, hajthatja végre és nem jelenítheti meg, kivéve, ha a Tartalom felülvizsgálata szükséges, miközben csatlakozik ehhez a webhelyhez. A Tartalomban nem végezhet változtatásokat, illetve nem törölheti a szerző hozzárendelését vagy a szerzői jogi közleményeket, és nem terjesztheti elő a Tartalmat. A védjegyek bármelyikének más webhelyeken metatagként történő használata szintén szigorúan tilos. Ön kifejezetten írásbeli engedélyünk nélkül nem jelenítheti meg ezt a weboldalt keretekben (vagy a Tartalom bármelyikét in-line linkeken keresztül). Kérjük, e-mailben küldje el az összes ilyen kérést e-mailben info@guardian.com! Így írásbeli engedélyünk nélkül szokásos linkeket hozhat létre webhelyünkre.

Linkek – Biztosíthatunk linkeket webhelyünkről, hogy kényelmesebbé tegyük a látogatókat. Nincs ellenőrzésünk a kapcsolódó webhelyek felett, és semmilyen tartalmat vagy anyagot nem terjesztünk elő az ezeken a helyeken. A linkeknek nem célja szponzorálás, tagság vagy jóváhagyás a hivatkozott webhelyhez. Ha úgy gondolja, hogy hivatkozást biztosítottunk olyan webhelyre, amely jogsértő vagy illegális tartalmat tartalmaz, vagy amely hozzáférhetővé teszi a krakkoló eszközöket vagy más kijátszási eszközöket, kérjük, értesítsen minket, hogy értékeljük, hogy (saját belátásunk szerint) letilthatjuk-e azt.

A GARANCIA NYILATKOZATA. ÖN KIFEJEZETTEN ELFOGADJA, HOGY A WEBOLDAL HASZNÁLATA AZ ÖN KIZÁRÓLAGOS KOCKÁZATÁRA TÖRTÉNIK. 

NINCS GARANCIA ARRA, HOGY AZ ÖN HOZZÁFÉRÉSE VAGY HASZNÁLATA EZEN AZ OLDALON  MEGSZAKÍTÁS NÉLKÜLI LESZ VAGY HIBAMENTES; VAGY HOGY BÁRMILYEN KONKRÉT EREDMÉNYEKET LEHET ELÉRNI AZ OLDAL HASZNÁLATÁVAL. THIS SITE IS MADE AVAILABLE ON AN “AS IS” BASIS WITHOUT WARRANTIES OF ANY KIND, WHETHER EXPRESS OR IMPLIED, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO WARRANTIES OF TITLE OR IMPLIED WARRANTIES OF MERCHANTABILITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NON-INFRINGEMENT OR OTHERWISE, OTHER THAN THOSE WHICH ARE IMPLIED BY AND INCAPABLE OF EXCLUSION, RESTRICTION, OR MODIFICATION UNDER THE LAWS APPLICABLE TO THIS AGREEMENT. SEM MI, SEM MÁS, EZEN AZ OLDALON KERESZTÜL TARTALMAT SZOLGÁLTATÓ SZEMÉLY VAGY SZERVEZET NEM TARTOZIK FELELŐSSÉGGEL SEMMILYEN KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLEN, KÜLÖNLEGES VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁRÉRT.

Módosítások / megszűnés – Munkatársaink nem jogosultak megváltoztatni a megállapodás feltételeit. Ön beleegyezik abba, hogy a jelen Megállapodás feltételeit saját belátása szerint, előzetes értesítés nélkül módosíthatjuk (vagy megszüntethetjük ezt a webhelyet), és hogy a webhelyre való belépéshez való jogát folyamatosan feltételezzük, hogy megfelel-e az akkori ezek a feltételek. Ezért gyakran látogasson el erre az oldalra.

Hatáskör. A felhasználási feltételeket az Egyesült Államok Michigan államának törvényei szerint kell szabályozni, kivéve a kollíziós rendelkezéseket. Fenntartjuk a jogot, hogy bármilyen felhasználási feltételt bármilyen módon felvegyenek, töröljenek vagy módosítsanak, értesítés nélkül.

Pin It on Pinterest