Fizikai munkakörök

Működésünk elsődleges prioritása a biztonság. A társaság közel 1000 díjjal jutalmazta már munkavállalóink ​​biztonság iránti elkötelezettségét.

Az értékteremtés mellett fontos számunkra munkatársaink védelme és a biztonsági teljesítmény javítása a nulla esemény bekövetkezése érdekében. Elutasítjuk azt az elképzelést, hogy a súlyos  vagy életvesztések sérülések elkerülhetetlenek egy gyártóüzem alkalmazottai számára. Ezért igyekszünk túllépni a szabványos ipari biztonsági gyakorlaton. Csak olyan vezetőket és alkalmazottakat foglalkoztatunk, akik elfogadják és osztják ezeket az értékeket.

2022

Raktári operátor

Raktári operátor

A raktári operátor munkakör célja a üvegrakatok mozgatása a raktár teljes területén a megfelelő anyagmozgatógépekkel a termelés zavartalan működésének és a kiszállítások biztosítának érdekében.

bővebben
Karbantartó operátor

Karbantartó operátor

ÁLLÁSLEHETŐSÉG – A karbantartó művezető utasításai alapján ellátja a gyár karbantartási feladatait , ellenőrzi a termelő- és kiszolgáló berendezések műszaki állapotát, meghibásodás esetén elvégzi a szükséges javításokat.

bővebben
Üveggyártó operátor

Üveggyártó operátor

Az üveggyártó operátor munkakör alapvető célja alap- és feldolgozott üvegtáblák gyártása a vállalati irányelvek alapján, a biztonsági, törvényi, gyártás technológiai előírások és vezetői utasítások betartásával, a vevői igényeknek megfelelő minőségben és mennyiségben.

bővebben

Regisztráljon karrier-adatbázisunkba!

Ha a fenti lehetőségek között jelenleg nem talált megfelelőt jelentkezzen hozzánk önéletrajzával, így a jelzett érdeklődési területnek megfelelő álláslehetőség esetén automatikus tájékoztatást adhatunk.

Pin It on Pinterest