Float Hot End Process Engineer

GUARDIAN OROSHÁZA

Guardian Orosháza Kft. - Float Hot End Process Engineer

Float Hot End Process Engineer

 

GUARDIAN OROSHÁZA

Guardian Orosháza Kft. - Float Hot End Process Engineer

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üveg felületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudományos és Technológiai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges™.

A munkakör általános célja

As a Float Process Engineer, you will ensure continuous production by controlling raw materials; ensuring and maintaining the safe operation of the hot side (mixing housing, furnace, flue gas cleaning system, tin bath, cooling belt).

Főbb feladatok, munkák:

 • Responsible for carrying out processes in your area safely and in accordance with the law
 • Checking the quality of incoming raw materials, glass pot shipments, their use and stocks
 • Supervising the mixing process
 • Checking the settings and parameters of the glass manufacturing process, and necessarily performing the adjustment tasks
 • Monitoring the operation of the floats (mixer, furnace, flue gas cleaning system, tin bath, cooling belt, cold end)
 • Defining the settings and parameters of the glass melting, shaping and tempering processes, and monitors compliance with them
 • Examining, analyzing, and verifying data on quality control equipment
 • Participating in the technological and maintenance processes of the floats
 • Assisting in the investigation of incoming complaints
 • Increasing efficiency, optimal cost management, professional aspects, quality requirements, and adherence to the company’s value system and standards
 • Responsible for compliance with a legislation, as well as with ISO and other internal regulations

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • user-level IT knowledge (MS Office, knowledge of integrated systems)
 • intermediate written and oral English language skills
 • results oriented
 • decision-making with responsibility
 • continuous self-improvement
 • 2 years of experience in an industrial environment
Gyárlátogatás és jelentkezés gyárlátogatásra

Mit ajánlunk?

A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrier lehetőségeket kínál. A nemzetközi munkakörnyezetünkben lehetőséged lesz használni és fejleszteni idegen nyelvi ismereteidet. Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet éred el.

Munkavégzés helye:

Orosháza 5900, Csorvási utca 31.

További
szellemi munkakörök

Coater Process Engineer

Ensuring and developing the technological conditions of production, as well as monitoring the condition of the machines and equipment of the coating line, and developing them.

Gyártástámogató mérnök

Részt vesz a mindennapi gyártási paraméter mérésében, méréselemzésében. Probléma esetén részt vállal a hiba/hibák okainak feltárásában, továbbá ellenőrzi, nyomon követi a javítási folyamatokat …

Floatsori technológus

Floatsori technológusként a munkakör célja a folyamatos termelés biztosítása az alapanyagok ellenőrzésével. A melegoldal (keverőház, kemence, füstgáztisztító rendszer, ónfürdő, hűtőszalag) biztonságos üzemmenetének biztosítása és fenntartása.

Mit mondanak munkatársaink?

Sokrétű tudásra lehet szert tenni, sok új feladatot kaphat az ember. A könnyű és nehézgépek megismerése és használatuk elsajátítása is lehetséges. Itt biztos az anyagi háttér, fiatal szakképzett gárda van és jó a munkamorál.

Jó a munkamorál, jó a csapat és kiszámíthatóság, illetve stabilitás jellemzi a céget. Biztos a fizetés, és ha valaki lelkiismeretesen dolgozik egyre jobban értékelik a munkáját.

A Guardian egy innovatív cég, ahol adott a folyamatos fejlődés lehetősége és sok kihívással lehet találkozni, versenyképes bérezés mellett. Az üveggyártás pedig egy különleges dolog.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest

Share This