Az ember legegyszerűbb elvárása az üveghasználat során, hogy képesek legyünk rajta átlátni. De ez gyakran egy paradoxon.

Az emberiség üveghasználatának eredeti célja, hogy az üveg egyfajta akadályként megvédje az általa beburkolt környezetet a károktól és a veszélyektől, de kinyissa a teret a szem számára. Azonban olyan körülmények, mint a tükröződés, visszaverődés, fényáteresztés, általános esztétika és a minőség kulcsfontosságú tényezők a megfelelő típusú üveg kiválasztásakor,csak úgy, a Guardian Clarity.

Mialatt az üveg maga tiszta, addig a világ körülötte rengeteg akadályt helyez a tökéletes kilátás útjába. Például csillogás és visszatükröződés formájában. Számtalan zavaró tényező tarthat vissza minket az üveg mögötti tárgy megfigyelésétől. Ám a hagyományos üveggel ellentétben, a Guardian Clarity tökéletes átlátást biztosít, életre keltve mögötte a tárgyakat és anyagokat.

Napjainkban egyre fontosabbá válik, hogy a világot egyre sűrűbb és intenzívebb képekkel töltsük meg. A Guardian Clarity termékcsalád üvegbevonatánál a legfejlettebb magnetron katódporlasztásos technológiát alkalmazzák. Így a Clarity jelöli ki az utat az olyan alkalmazási területeken, ahol a tükröződés és a csillogás ronthatja a „zavartalan átlátás” nyújtotta előnyöket.

Minden építési projekt elvárása egyedi igényeket támaszt az üveg irányába, ilyen elvárás például a kívánatos fényvisszaverő-képesség és fényáteresztő-képesség szintje. Ma már a mérnököknek bármire lehet igénye és szüksége a legláthatatlanabb, legáttetszőbb üvegtől a lenyűgöző tisztaságig vagy a kiemelkedően tökéletes kilátásig. A megfelelő megoldás a Guardian Industries orosházi gyárától érkezik.

A normál, átlátszó üveg visszaveri a fényt mind az elülső, mind a hátsó nézőfelület felől, összesen 8 százalékban. Bár ez a szám nem jelent sokat az átlagembereknek, mégis problémát okozhat az üvegen keresztüli átláthatóság szempontjából. A Guardian Clarity drasztikusan csökkenti ennek a problémának az arányát és gyakorlatilag lehetővé teszi a torzítás- és tükröződésmentes átlátást. Megfelelő minden olyan helyzetben, ahol a túlzott fényvisszaverődés akadályt okozhat.

A Guardian Clarity üvegnek megvan az a képessége, hogy kombinálja a funkciót, a szépséget a láthatóság maximalizálása és a fényvisszaverődés minimalizálása révén.

Guardian Clarity - a láthatatlan üveg. Mintha ott sem lenne.

Fejlett gyártási technológiával készül, amely a hagyományos üveghez képest a fényvisszaverődést 8 százalékról 0,7 százalékra csökkenti, miközben a fényáteresztést 90 százalékról 98 százalékra növeli és szinte tökéletes, torzításmentes képet tud nyújtani.

A Guardian Clarity tulajdonságai közül ki kell emelni, hogy nagy kontrasztokat képes alkotni és hosszú élettartamú. A termék felületei hőkezelhetők, laminálhatók és nyomtathatók. Ráadásul a Clarity, a maximális termelékenység érdekében, többféle méretben kapható. Továbbá elérhető egyoldalú változatban is a további laminálási folyamatban történő kétoldalúvá alakításhoz. De létezik már előre, mindkét felületre felhelyezett bevonattal is, amely tökéletesen alkalmazható bárhol.

A termék további előnye, hogy kiváló optikai tulajdonságokkal is rendelkezik. A Guardian Clarity üveg visszaverődésének színe lágy, semleges kék, amely nem változik különböző látószögeknél sem. A Clarity kombinációja a Guardian UltraClear termékkel alapkivitelben is kapható, amely így maximális átlátszóságot és hihetetlen esztétikai vonzerőt képes nyújtani.

Mindezen tulajdonságai segítségével a Guardian Clarity tükröződésgátló üveg nagyobb szabadságot ad az építészeknek a kiemelkedő épületek létrehozásában, mert növeli az átláthatóságot mind az épületbe befelé, mind az épületből kifelé.

A Clarity a mindennapi élet egy tökéletes terméke, amely segítségével a belső tereket helyezhetjük a középpontba.

Pin It on Pinterest

Share This