Hasznája ki a napot és annak fényét!

A Guardian ClimaGuard Premium 2 bevonat kivételes fényáteresztő képességet biztosít mind a két-, mind a háromrétegű hőszigetelő üvegszerkezetek esetében.

Segítségével például az otthonokba nagyobb mennyiségű természetes fény áramlik be csökkentve, ezáltal a mesterséges világítás iránti igényt. Háromrétegű hőszigetelő üvegszerkezet esetében figyelemre méltó, akár 74 százalékos fényáteresztés is elérhető, ami nagyobb átlátszóságot tesz lehetővé, zavaró tükröződések nélkül. E tulajdonságok kiemelkedően jó – háromrétegűnél 97 százalék, kétrétegű üvegezésnél 98 százalékos – színvisszaadási mutatókkal párosulnak.

A bevonat fejlesztésénél fontos szempont volt, hogy viszonylag magas napenergia áteresztéssel rendelkezzen, ezért alkalmazható passzívházak és alacsony energiaigényű épületek esetén is. Univerzális termékként, mind a két-, mind a háromrétegű hőszigetelő üvegszerkezetekben alkalmazva a logisztika is leegyszerűsödik, mivel nincs szükség több termékre, ami azt jelenti, hogy csökken a készletállomány és javul az üvegfeldolgozók hatékonysága is.

A bevonat fejlesztésénél fontos szempont volt, hogy viszonylag magas napenergia áteresztéssel rendelkezzen

La Casa del Desierto, Gorafe

Mind a jogi szabályozások, mind az emelkedő energiaárak azt eredményezik, hogy az üvegezett szerkezeteken keresztüli hőveszteség elkerülése prioritássá válik az építőiparban. Ugyanakkor a modern belső terekben egyre nagyobb hangsúlyt kap a természetes fény iránti igény és a napsugárzásból származó energia hasznosítása is.

Miként érhetők el ezek az előnyök egyféle üvegezéssel?

A ClimaGuard Premium 2 a hőszigetelő üvegek következő generációja, melynek alapvető előnye az energiahatékonyság. Ezzel is támogatva a lakásépítés legújabb trendjét, amelyben egyre nagyobb teret nyer az a törekvés, hogy az épület héjazatának minél nagyobb része üvegből készüljön. Ezáltal minél több természetes fény jusson be az épület belsejébe anélkül, hogy mindez a hőszigetelés kárára menne.

A Punta de Mar társaság úszó apartmanjának 74 m2-es prototípusához választotta a ClimaGuard Premium 2 üveget.

Amely hozzájárul a kalandturizmus és a tengeri üdülés egészen különleges élménnyé alakításához. A vendégek minden érzékükkel megtapasztalhatják a környezetet, miközben élvezhetik az épület adta kényelmet és komfortot.

A Punta de Mar társaság úszó apartmanjának 74 m2-es prototípusához választotta a ClimaGuard Premium2 üveget

Pin It on Pinterest

Share This