Gyakornoki lehetőségek

Képzeljen el 18 000 embert szerte a világon, akik új ötletek életre hívására törekszenek! Folyamatosan arra törekszünk, hogy újításokat végezzünk minden tevékenységünk során, hogy nagyobb értéket teremtsünk ügyfeleink és közösségeink számára. Csapatunknak egyetlen célja van: jobbá tenni a világot.

Számunkra az értékteremtés messze túlmutat a gazdasági teljesítményen. Gyakornoki programunk és lehetőségeink valódi munkát és igazi perspektívát nyújtó pozíciót jelentenek. Függetlenül attól, hogy gyakornok szeretne lenni vagy kötelező szakmai gyakorlati helyet keres.

2021

Gyakornoki programok

Gyakornoki programok

Ha tényleg gyakorlatra van szükséged! Akár gyakornoki, akár kötelező szakmai gyakorlati helyet keresel a Guardian biztos és jó választás.

bővebben
Gyárlátogatás

Gyárlátogatás

A gyárlátogatást a Guardian Orosháza Kft. – előzetes időpont egyeztetést követően – ingyen biztosítja minden csoport számára.

bővebben
Diplomamunka, szakdolgozatírás

Diplomamunka, szakdolgozatírás

Ha eleged van az unalmas szakdolgozati témákból, ha szeretnél valós ipari, technológiai vagy gyártási problémával foglalkozni, akkor nézd meg a lehetőségeket!

bővebben

Regisztráljon karrier-adatbázisunkba!

Ha a fenti lehetőségek között jelenleg nem talált megfelelőt jelentkezzen hozzánk önéletrajzával, így a jelzett érdeklődési területnek megfelelő álláslehetőség esetén automatikus tájékoztatást adhatunk.

Pin It on Pinterest