Gyártástámogató mérnök

GUARDIAN OROSHÁZA

Gyártástámogató mérnök

Gyártástámogató mérnök

 

GUARDIAN OROSHÁZA

Gyártástámogató mérnök

Guardian Glass a Guardian legnagyobb divíziója és egyike a világ legjelentősebb síküveg, hozzáadott értékű feldolgozott üveg és késztermék gyártóinak. Szerte a világon 25 síküveg gyárunkban a Guardian Glass kiváló teljesítményű építészeti, lakossági, belsőépítészeti, közlekedésben használt és technikai üveget gyárt.

A munkakör általános célja

Ellátja a gépek, eszközök, berendezések beállítási feladatait, illetve a hozzájuk kapcsolódó dokumentációs adminisztrációs teendőket. Ellenőrzi a gyártási folyamatok problémamentes kimenetelét és részt vesz a mindennapi gyártásban.

Főbb feladatok, munkák:

 • Biztonságfejlesztő-feladatok megvalósítása.
 • Ellenőrzi a gyártási folyamatok problémamentes kimenetelét.
 • Részt vesz a mindennapi gyártási paraméter mérésében, méréselemzésében.
 • Probléma esetén részt vállal a hiba/hibák okainak feltárásában, továbbá ellenőrzi, nyomon követi a javítási folyamatokat, illetve esetenként műszaki segítséget nyújt a problémák megoldásában.
 • Ellátja a gépek, eszközök, berendezések beállítási feladatait, illetve a hozzájuk kapcsolódó dokumentációs adminisztrációs teendőket.
 • Figyelemmel kíséri a raktárban tárolt egyes alapanyagok készletfogyását, adott esetben megrendeléseket bonyolít le.
 • Munkautasításokat és projektre vonatkozó dokumentumokat készít.
 • Aktívan részt vesz a területet érintő megbeszéléseken és auditokon.

Az álláshoz tartozó elvárások:

 • Felsőfokú műszaki (gépészmérnöki, villamosmérnöki, természettudományi) végzettség.
 • Anyagismeret.
 • Vákumporlasztásos technológia ismerete.
 • Középfokú angol nyelvtudás írásban és szóban egyaránt.
 • Felhasználói szintű informatikai ismeret (MS Office, integrált rendszerek ismerete).
 • Nyitott gondolkodás, proaktív hozzáállás.
Guardian Orosháza gépsor

Mit ajánlunk?

Éves bónusz/mozgóbér, mobiltelefon, szakmai tréningek, nyelvtanulás támogatása, lakhatási támogatást biztosító ajánlat. A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrier lehetőségeket kínál. A nemzetközi munkakörnyezetünkben lehetőséged lesz használni és fejleszteni idegen nyelvi ismereteidet. Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet éred el.

Munkavégzés helye:

Orosháza 5900, Csorvási utca 31.

További
szellemi munkakörök

Coater Process Engineer

Ensuring and developing the technological conditions of production, as well as monitoring the condition of the machines and equipment of the coating line, and developing them.

Float Hot End Process Engineer

As a Float Process Engineer, you will ensure continuous production by controlling raw materials; ensuring and maintaining the safe operation of the hot side (mixing housing, furnace, flue gas cleaning system, tin bath, cooling belt).

Floatsori technológus

Floatsori technológusként a munkakör célja a folyamatos termelés biztosítása az alapanyagok ellenőrzésével. A melegoldal (keverőház, kemence, füstgáztisztító rendszer, ónfürdő, hűtőszalag) biztonságos üzemmenetének biztosítása és fenntartása.

Mit mondanak munkatársaink?

Sokrétű tudásra lehet szert tenni, sok új feladatot kaphat az ember. A könnyű és nehézgépek megismerése és használatuk elsajátítása is lehetséges. Itt biztos az anyagi háttér, fiatal szakképzett gárda van és jó a munkamorál.

Jó a munkamorál, jó a csapat és kiszámíthatóság, illetve stabilitás jellemzi a céget. Biztos a fizetés, és ha valaki lelkiismeretesen dolgozik egyre jobban értékelik a munkáját.

A Guardian egy innovatív cég, ahol adott a folyamatos fejlődés lehetősége és sok kihívással lehet találkozni, versenyképes bérezés mellett. Az üveggyártás pedig egy különleges dolog.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest

Share This