Jelentkezési lap

Az alábbi űrlap kitöltésével, egy önéletrajz feltöltésével és ezek elküldésével tud jelentkezni vállalatunkhoz egy-egy nyitott pozícióra.

Egyszerre csak egy pozícióra van lehetősége jelentkezni!

 

Sok sikert kívánunk egy új lehetőséghez, egy új kezdethez!

 

  A lenyíló menü segítségével válassza ki, milyen pozícióra jelentkezik!

  Jelölje meg, hol talált rá az álláshirdetésünkre!

  Adatvédelmi átekintés

  Guardian Orosháza Kft. - logó
  Guardian Glass
  Cégünk síküvegből, bevonatos üveget, laminált üveget és feldolgozott üveget gyárt.
  Világszínvonal
  ​Szerte a világon 25 síküveg gyárunkban a Guardian Glass kiváló teljesítményű építészeti, lakossági, belsőépítészeti, közlekedésben használt és technikai üveget gyárt.
  Mit ajánlunk?
  A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrierlehetőségeket kínál. Nemzetközi munkakörnyezetben lehetősége lesz használni és fejleszteni idegennyelvi ismereteit. Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet érheti el.
  Market-Based Management®
  Market-Based Management® megközelítésünk ösztönöz és felkészít az egész életen át tartó tanulás gyakorlására, az innováció ösztönzésére, az átalakulás és az önmegvalósítás elérésére. Mindez hozzájárul egy növekvő szervezet sikeréhez.
  Kihívásra vágyik?
  Mi hisszük, hogy a ma folyamatos kihívásai és a folyamatos átalakulás elősegíti, hogy holnap maximálisan kielégítsük ügyfeleink igényeit. Az értékteremtéshez fontosak a folyamatosan jobbá tevő ötletek és módszerek.

  Címünk

  Guardian Orosháza

  5900 Orosháza
  Csorvási út 31.

  Telefonszámunk

  +36 68 887-200

   

  Pin It on Pinterest