Karbantartó operátor

GUARDIAN OROSHÁZA

Karbantartó operátor

 

GUARDIAN OROSHÁZA

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üveg felületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudományos és Technológiai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges™.

A munkakör általános célja

Várjuk azoknak a jelentkezését, akik karbantartó operátor munkakörben szeretnének dolgozni cégünknél teljes 8 órás munkaidő munkarendben. A munkakör alapvető célja a napi karbantartási munkálatok végrehajtása, valamint a Társaság gépeinek, berendezéseinek, eszközeinek biztonságos és folyamatos működési feltételeinek biztosítása.

Főbb feladatok, munkák:

  • A karbantartó művezető utasításai alapján ellátja a gyár karbantartási feladatait, ellenőrzi a termelő- és kiszolgáló berendezések műszaki állapotát, meghibásodás esetén elvégzi a szükséges javításokat.
  • Ellátja a gyár ipari automatizálással kapcsolatosan bármely részlegén jelentkező különböző eseti meghibásodások javítási munkálatait.
  • Kezeli a technológiai területhez tartozó, illetve az anyagmozgatáshoz szükséges gépeket, berendezéseket, járműveket (targonca, emelőgép).

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Szakirányú középfokú végzettség (villanyszerelő, elektrotechnikus) vagy szakirányú középfokú végzettség (lakatos, mechatronikus)
  • Gépkezelői jártasság
  • Nyitottság új munkafolyamatok teljes körű megismerésére
  • Biztonságfejlesztés iránti elkötelezettség

 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Angol nyelv felhasználói szintű ismerete

Mit ajánlunk?

A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrier lehetőségeket kínál. A nemzetközi munkakörnyezetünkben lehetőséged lesz használni és fejleszteni idegen nyelvi ismereteidet. Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet éred el.

Munkavégzés helye:

Orosháza 5900, Csorvási utca 31.

További
fizikai munkakörök

Üveggyártó operátor

Az üveggyártó operátor munkakör alapvető célja alap- és feldolgozott üvegtáblák gyártása a vállalati irányelvek alapján, a biztonsági, törvényi, gyártás technológiai előírások és vezetői utasítások betartásával, a vevői igényeknek megfelelő minőségben és mennyiségben.

Raktári operátor

A raktári operátor munkakör célja a üvegrakatok mozgatása a raktár teljes területén a megfelelő anyagmozgatógépekkel a termelés zavartalan működésének és a kiszállítások biztosítának érdekében.

Mit mondanak munkatársaink?

Sokrétű tudásra lehet szert tenni, sok új feladatot kaphat az ember. A könnyű és nehézgépek megismerése és használatuk elsajátítása is lehetséges. Itt biztos az anyagi háttér, fiatal szakképzett gárda van és jó a munkamorál.

Jó a munkamorál, jó a csapat és kiszámíthatóság, illetve stabilitás jellemzi a céget. Biztos a fizetés, és ha valaki lelkiismeretesen dolgozik egyre jobban értékelik a munkáját.

Biztonságos a munkavégzés, stabil a munkahely és a Guardian Orosháza Kft. egy jól fizető cég, ahol  lehetséges a hosszútávú tervezés és a komoly célkitűzések.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest

Share This