Legyen a munkatársunk!

Szerte a világon 25 síküveg gyárunkban a Guardian Glass kiváló teljesítményű építészeti, lakossági, belsőépítészeti, közlekedésben használt és technikai üveget gyárt.

Tudja meg!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

A Guardian Glass 160 ország vevőit szolgálja ki, 26 országban rendelkezik gyárakkal (Európában 10 gyárral), és napi szinten 500 kilométernyi úsztatott üveget állít elő. A 330 főt foglalkozató orosházi gyár gyártósora napi 565 kamionnyi terméket állít elő, amelyek 80 százaléka a külpiacokon talál gazdára.

A Guardian a Koch Industries Inc 100 százalékos leányvállalata. A Guardian-vállalatok 18 ezer embert foglalkoztatnak. A Guardian Glass 11 európai országban működtet síküveggyárat, többek között Lengyelországban, Németországban és Oroszországban. Cégünk a Guardian Industries egyik legjelentősebb vállalata, a világ legnagyobb sík-, bevonatos- és megmunkált- üvegtermék-előállítója.

 

A Guardiannél hiszünk abban, hogy egy vállalkozásnak fontos szerepe van az emberek életminőségének jobbá tételében.

A Guardian Glass Tudományos és Technológiai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges™.

A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrier lehetőségeket kínál.

A nemzetközi munkakörnyezetünkben lehetőség van használni és fejleszteni az idegen nyelvi ismereteket.

Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet éri el.

Market-Based Management® megközelítésünk ösztönzi és felkészíti az egyéneket az egész életen át tartó tanulásra, az innováció ösztönzésére és az önmegvalósítás elérésére.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest