Raktári operátor

GUARDIAN OROSHÁZA

Karbantartó operátor

 

(elektrotechnikus)

GUARDIAN OROSHÁZA

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass kereskedelmi és lakóépületek külső és belső üveg felületeihez, valamint járművekhez és műszaki cikkekhez gyárt float- és feldolgozott üvegtermékeket. A Guardian üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Tudományos és Technológiai Központ a lehető legfejlettebb technológia segítségével folyamatosan új üvegtermékek és megoldások létrehozásán dolgozik, hogy az ügyfelei megláthassák, ami lehetséges™.

A munkakör általános célja

Várjuk azoknak a jelentkezését, akik elektrotechnikus munkakörben szeretnének dolgozni cégünknél. raktári operátor munkakör célja a üvegrakatok mozgatása a raktár teljes területén a megfelelő anyagmozgatógépekkel a termelés zavartalan működésének és a kiszállítások biztosítának érdekében.

Főbb feladatok, munkák:

  • Közreműködik a késztermék raktározási, rakodási, anyagmozgatási és az alapüveg előkészítési folyamataiban.
  • Kezeli a technológiai területhez tartozó, illetve az anyagmozgáshoz szükséges gépeket, berendezéseket, járműveket (targonca, földmunkagép, emelőgép).
  • Fogadja a vásárolt üveg-, illetve visszatérő csomagolóanyag-szállítmányokat, továbbá megfelelő utasítás alapján gondoskodik azok megadott helyre történő elszállításáról.
  • Elvégzi a kiszállítás előkészítéséhez kapcsolódó munkafeladatokat, megrakodja, valamint munkautasítás alapján ellenőrzi a megrakodott kamionok szállításra történő alkalmasságát rögzítési és mennyiségi szempontok alapján.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Középfokú végzettség
  • Gépkezelői jogosítvány és tapasztalat
  • Raktározás, rakodási ismeretek
  • Felhasználói szintű informatikai ismeret (MS Office, integrált rendszerek ismerete)

 

Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

  • Angol nyelv felhasználói szintű ismerete.

Mit ajánlunk?

A Guardian sikeres vállalatként egyedi szakmai tapasztalatokat és karrier lehetőségeket kínál. A nemzetközi munkakörnyezetünkben lehetőséged lesz használni és fejleszteni idegen nyelvi ismereteidet. Elkötelezettek vagyunk az irányba, hogy versenyképes juttatási csomagot és egy olyan lehetőséget kínáljunk, ahol a lehető legtöbbet éred el.

Munkavégzés helye:

Orosháza 5900, Csorvási utca 31.

További
fizikai munkakörök

Üveggyártó operátor

Az üveggyártó operátor munkakör alapvető célja alap- és feldolgozott üvegtáblák gyártása a vállalati irányelvek alapján, a biztonsági, törvényi, gyártás technológiai előírások és vezetői utasítások betartásával, a vevői igényeknek megfelelő minőségben és mennyiségben.

Karbantartó operátor

ÁLLÁSLEHETŐSÉG – A karbantartó művezető utasításai alapján ellátja a gyár karbantartási feladatait , ellenőrzi a termelő- és kiszolgáló berendezések műszaki állapotát, meghibásodás esetén elvégzi a szükséges javításokat.

Mit mondanak munkatársaink?

Egyedi, érdekes, kihívásokkal teli munkahely, ahol családias a hangulat.

Jó a munkamorál, jó a csapat és kiszámíthatóság, illetve stabilitás jellemzi a céget. Biztos a fizetés, és ha valaki lelkiismeretesen dolgozik egyre jobban értékelik a munkáját.

Biztonságos a munkavégzés, stabil a munkahely és a Guardian Orosháza Kft. egy jól fizető cég, ahol  lehetséges a hosszútávú tervezés és a komoly célkitűzések.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest

Share This