Karrieroldal

Tekintse meg a lehetőségeket a Guardian Glassnál a karrieroldal segítségével!
Illetve keresse az SRG Global™-on is!

Guardian Glass

Legyen része valami többnek!

Amikor egy városi irodaházat vagy a legújabb autók/teherautók hűtőrácsát látja, nagyon valószínű, hogy termékeinkkel találja szembe magát. A Guardian Glass, a Guardian Industries cégcsoport tagja, amelynél nagy teljesítményű, energiatakarékos üvegeket készítünk otthonok és épületek számára. Az SRG Global™, a Guardian Industries cégcsoport tagja, amely olyan autókereskedelmi termékeket gyárt, amelyek meghatározzák a jármű DNS-ét, és segítenek az üzemanyag-hatékonyság javításában. Legfőképpen olyan ötleteket, képleteket és folyamatokat készítünk, amelyek életre keltik ezeket a termékeket.

A Guardian Industriesnál 18 000 ember dolgozik, hogy olyan termékeket készítsen, amelyek javítják az emberek életét. A karrieroldal segít megtalálni számunkra csapatunk magasan képzett és sikeres tagjait.

A Guardian Industries egy globális vállalat, amely munkalehetőségekkel rendelkezik 5 kontinens több mint 25 országában. Függetlenül attól, hogy éppen Texasban termelést irányít, autóalkatrészeket gyárt Kínában vagy bérszámfejtést kezel Lengyelországban, lehetőséget fog kapni, hogy bővítse tudását és fejlődjön. A karrieroldal segít az első lépést megtenni.

A Guardian Industries egy nagyszerű hely, azoknak, akik értékeink és elképzeléseink szerint szeretnének dolgozni. A Market-Based Management® üzleti filozófiánk keretet ad az innovációra, javításra és átalakításra, amit annak érdekében teszünk, hogy nagyobb értéket teremtsünk úgy, hogy közben elérjük a személyes kiteljesedést.

 

Guardian Glass

Az emberek a legértékesebbek számunkra!

Elkötelezettek vagyunk munkatársaink személyes és szakmai fejlődése iránt is. A Guardian Industries-nél nincs egyetlen út a sikerhez. Mert a keményen dolgozó és az MBM irányelveket alkalmazó emberek biztosan lehetőségeket találhatnak arra, hogy a kihívások mentén, értékes karriert építsenek maguknak.

Nemzetközileg központi, új ablakban megnyíló (de magyar nyelvű) karrieroldalunk segítségével tud regisztrálni hozzánk álláskereső adatbázisunkba vagy konkrétan jelentkezni egyes állásajánlatokra. A honlapunk karrieroldalán is megtekintheti jelenlegi álláslehetőségeinket és jelentkezhet a pozíciókra online, de a jelentkezés ebben az esetben is a nemzetközi, de magyar nyelvű oldalon történik.

Guardian Orosháza

5900 Orosháza
Csorvási út 31.

Telefon

+36 68 887-200

Pin It on Pinterest