Szellemi munkakörök

Nálunk mindig van egy új kihívás, valami új, amit meg kell oldani, amivel valami újat lehet tanulni. Az emberek, akikkel együtt dolgozunk egy jobb világért, felelősségteljes munkát folytatnak egy nagyon inspiráló munkahelyen.

Számunkra az értékteremtés messze túlmutat a gazdasági teljesítményen. Azt jelenti, hogy mindig helyesen cselekszünk, a megfelelő módon minden ügyfelünk esetében és számára. Igaz ez a munkatársaink, a közösségek és a környezetünk vonatkozásában is.

2021

Floatsori technológus

Floatsori technológus

Floatsori technológusként a munkakör célja a folyamatos termelés biztosítása az alapanyagok ellenőrzésével. A melegoldal (keverőház, kemence, füstgáztisztító rendszer, ónfürdő, hűtőszalag) biztonságos üzemmenetének biztosítása és fenntartása.

bővebben
Gyártástámogató mérnök

Gyártástámogató mérnök

Részt vesz a mindennapi gyártási paraméter mérésében, méréselemzésében. Probléma esetén részt vállal a hiba/hibák okainak feltárásában, továbbá ellenőrzi, nyomon követi a javítási folyamatokat …

bővebben
Float Hot End Process Engineer

Float Hot End Process Engineer

As a Float Process Engineer, you will ensure continuous production by controlling raw materials; ensuring and maintaining the safe operation of the hot side (mixing housing, furnace, flue gas cleaning system, tin bath, cooling belt).

bővebben

Regisztráljon karrier-adatbázisunkba!

Ha a fenti lehetőségek között jelenleg nem talált megfelelőt jelentkezzen hozzánk önéletrajzával, így a jelzett érdeklődési területnek megfelelő álláslehetőség esetén automatikus tájékoztatást adhatunk.

Pin It on Pinterest